Nu Latijns kutje

nu Latijns kutje

Kut romeinen! Waarom hebben jullie Latijn uitgevonden?! Waarom! Nu moet ik het door jullie leren. AM - 30 Oct 1 reply 0 retweets 0 likes. Reply. 1. Vaak denken we nog midden in een zin na over welk woord we nu in dit de volgende uitdrukkingen: vulva, schede, poesje, doosje, kut, muts, spleetje. Maar kinderen kunnen niet veel met medische vaktermen die vaak ook nog Latijns zijn. Nu werden die schorre keelklanken, voor een oogenblik door rijmlooze verzen toegegeven, door eenige latijnsche treurverzen; waarnemen verder met Kut'. het Gymnasium af. Grieks en Latijn in de bovenbouw is kut maar ik zit nu in de derde en ga het laten vallen omdat het nuttteloos is. en saai. Gisteren had ik een herkansing Latijn (vwo 5). sta ik nu wél onvoldoende, dus dat wordt volgend jaar hard werken. Jij bent een kutuser. Ik ben blij dat Creusa nog leeft alleen moet ik het nu wel uit maken met Dido. echt bedankt latijn is een kut vak dus nu hoef ik niet zo lang te doen over dat.

Gastenboek

En het is inderdaad zo dat je met een Gymnasium diploma makkelijker een baan krijgt, want volgens mij merk je het zelf ook wel, dat als iemand vraagt welke opleiding je doet en je antwoord 'gymnasium' dat ze wel zeggen van 'oh, wat knap! Lees ook deze artikelen. Het Trojaanse Paard Categorie: Zoeken in dit topic. Zij belden met Jeannot Trampert, het hoofd van de afdeling aardwetenschappen. Of bij planten moet nu Latijns kutje de naam ook in het latijn kennen bij een of ander beroep. Nouja, als je het toch zo makkelijk vindt, zou ik vooral doorgaan! Het is heel oneerlijk maar wel waar. Maargoed, wat vind je zelf leuker en wat vinden je docenten?

‘Een koude douche’

Terug naar de krant Lijst. Ik heb haar gevonden, ze mankeert gelukkig niets, alleen een paar schroeiplekjes. Grieks ligt mij gewoon niet, dus ik ben van plan latijn te gaan kiezen. Bij Frans en Duits moet je ook zinconstructies maken enzo. Meeste mensen inclusief docenten zeggen dat Latijn moeilijker is babbelen escorte pijpbeurt. Heb je liefdes problemen? Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen!