Online datum condoom

online datum condoom

CONDOOMS van Durex en andere merken, glijmiddel en toys goedkoop online. ✓ GRATIS ✓ SNEL (vaak volgende dag) ✓ ANONIEM per post bezorgd. Jazeker, condooms kun je erg lang bewaren maar er staat wel degelijk een uiterlijke gebruiksdatum op vermeldt. En niet voor niks. Wat zijn de risico's van een over datum condoom? . Bijvoorbeeld bij de drogist, apotheek, sommige supermarkten (steeds meer), seksshops en online. Uiterste gebruiksdatum: Een condoom blijft betrouwbaar tot 5 jaar na de datum van productie. Voor maximale zekerheid is op de folie van elk condoom de. Gebruik nooit condooms na de houdbaarheidsdatum. Als condooms over de datum zijn, moet je ze niet meer gebruiken. Dit komt omdat het condoom kwetsbaar. Als je met iemand naar bed gaat, is het gebruik van condooms de enige manier om soa's te voorkomen. Zorg dat je weet hoe je een condoom goed gebruikt.

Beleef een intense nacht

Je zou dus eens een ander condoom kunnen proberen om zo de fijnst passende te vinden. Durex Invisible met Extra Glijmiddel Condooms. Condooms Op zoek naar het juiste condoom? Neuken Wanneer de penis in de vagina gaat, heet dit neuken. Hoe moet ik condooms bewaren?

Condooms: vragen & antwoorden

Manforce Condom Erotic Ad feat. Sunny Leone Al 15 jaar de grootste online condoomspecialist van Nederland en België. Anonieme verzending & geen herkenbare info op je bankafschrift, niemand die ziet. Wat zijn de risico's van een over datum condoom? . Bijvoorbeeld bij de drogist, apotheek, sommige supermarkten (steeds meer), seksshops en online. Jazeker, condooms kun je erg lang bewaren maar er staat wel degelijk een uiterlijke gebruiksdatum op vermeldt. En niet voor niks. Op zoek naar Condooms? Condooms koop je eenvoudig online bij digirapport.eu ✓ Vele aanbiedingen bij digirapport.eu ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen bedenktijd. Verder is de vervaldatum belangrijk: Gebruik nooit condooms die over datum zijn . EXP. Je krijgt ze in een seksshop of via het internet. Glijmiddel op. Als je met iemand naar bed gaat, is het gebruik van condooms de enige manier om soa's te voorkomen. Zorg dat je weet hoe je een condoom goed gebruikt. online datum condoom